dinsdag 27 september 2016

Van Houten

Eerder schreef ik een artikel met als titel “de pers op bezoek” hier het vervolg. Nadat het bezoek achter de rug was kwam het verzoek om fotomateriaal voor bij het artikel te leveren. Gek is dat. ik heb honderden foto’s van de Zonneberg maar geen enkele van wat gevraagd werd. Schijnbaar heb ik bijvoorbeeld de “van Houten” altijd overgeslagen. Ik moest dus snel een paar foto’s maken.

Ik was nét terug van vakantie en had nog een week verlof dus daar was wel tijd voor. Helaas was mijn vaste fotohulp, Jacques, op vakantie en was Susanne, die met het assisteren ook wat ervaring heeft, ook op vakantie. Dat was natuurlijk een probleem want in je eentje is dat bijna niet te doen. Gelukkig was John Caris wél beschikbaar. 

Na effe oefenen had hij de techniek onder de knie en konden we beginnen met het echte werk. We maakten foto’s van de, in het museum aanwezige, mosasaurus en de Moerdijkbrug. Ook werd de “van Houten” gefotografeerd. Maar ik wilde hem niet frontaal doen maar op een aparte manier zoals nog nooit iemand hem gefotografeerd had. Nou, dat is prima gelukt. Toen ik de foto op Facebook poste waren de reactie zoals verwacht. “Klopt niet” en “trucage” enz. kreeg ik te horen. Veel mensen realiseerden zich niet dat ook deze tekening gewoon op een pilaar staat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten