zondag 19 juni 2016

De pers op bezoek

Susanne was benaderd door een journalist van de Quest. Quest is een van de grootste tijdschriften van Nederland en ongeëvenaard in het populairwetenschappelijke segment. Deze journalist wilde iets schrijven over de ondergrondse wereld die voor ons de normaalste zaak van de wereld is.

Na wat heen en weer ge-maild te hebben werd een datum afgesproken. Susanne ging natuurlijk niet alleen en wilde dat enkele “SOK coryfeeën” haar begeleiden zodat ze er niet alleen voor stond met het beantwoorden van vragen. Haar keuze was gevallen op John Caris en ondergetekende. 

De Zonneberggroeve was de groeve van haar keuze en na contact met Natuurmonumenten te hebben gehad, werd al snel medewerking verleend. 

Dus gingen Susanne, John en ik op pad met de journalist. Na wat algemeenheden over de groeve uitgewisseld te hebben kwamen al snel de vragen, die door John, Susanne en mij werden beantwoord. Tim Koumans en zijn collega, Amon, de toezichthouders van Natuurmonumenten vergezelden ons op onze tocht. Niet om ons te controleren, maar voor de gezelligheid. Ook zij stonden aandachtig te luisteren naar onze uitleg. Na twee uur rondlopen en vragen beantwoorden gingen we weer naar buiten. 

Het was een interessante tocht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten